MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Filety z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z łyżką sosu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 2

Filety z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z łyżką sosu teriyaki. Paprykę umyj i pokrój w paski lub kostkę. Cebulę i czosnek obierz, a następnie drobno posiekaj.

Zobacz również

Jubileusz 105-lecia Ochotniczej Straży Pożarnej w Zagórzycach [NOWE ZDJĘCIA]

Jubileusz 105-lecia Ochotniczej Straży Pożarnej w Zagórzycach [NOWE ZDJĘCIA]

Jak ubrać się na rower? Podpowiadamy!
Materiał informacyjny

Jak ubrać się na rower? Podpowiadamy!

Polecamy

GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GORĄCY TEMAT
GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka