MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej...
fot. VIKTORIIA DROBOT/Getty Images

Najzdrowsze szparagi. Gotuj je tak, dzięki temu stracą najmniej swoich wartości. Niebywałe, jak cenne jest to warzywo!

Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej delikatny smak, natomiast w fioletowych zielony zielony barwnik występuje wraz z tym o odcieniu wpadającym w granat – dlatego właśnie ciemne pędy mają najlepsze działanie antyoksydacyjne w organizmie.

Zobacz również

150 lat szkoły na osiedlu Sobniów w Jaśle. Tak świętowano jubileusz [ZDJĘCIA]

NOWE
150 lat szkoły na osiedlu Sobniów w Jaśle. Tak świętowano jubileusz [ZDJĘCIA]

Podłożył ogień w bloku, po pożarze zmarła jedna z lokatorek. Sąd: to było zabójstwo!

NOWE
Podłożył ogień w bloku, po pożarze zmarła jedna z lokatorek. Sąd: to było zabójstwo!

Polecamy

4 propozycje na większe wyjście. Maja Rutkowski prezentuje sukienki

4 propozycje na większe wyjście. Maja Rutkowski prezentuje sukienki

Takie rajstopy latem to skarb. Już nie wstydzę się swoich nóg

Takie rajstopy latem to skarb. Już nie wstydzę się swoich nóg

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia