MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny pleśniak. Pyszne ciasto z powidłami śliwkowymi i bezą. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Nieznany sprawca ukradł medal z pomnika mł. chor. Jarosława Maćkowiaka

Nieznany sprawca ukradł medal z pomnika mł. chor. Jarosława Maćkowiaka

Dwa spektakle wygrały Opolskie Konfrontacje Teatralne. Reymont i Wyspiański górą

Dwa spektakle wygrały Opolskie Konfrontacje Teatralne. Reymont i Wyspiański górą

Polecamy

To ciasto z truskawkami zawsze jest puszyste. Smakuje i pachnie bajecznie

To ciasto z truskawkami zawsze jest puszyste. Smakuje i pachnie bajecznie

„Grzeczny chłopiec”, który ma na swoim koncie zakazaną miłość i zerwane zaręczyny

„Grzeczny chłopiec”, który ma na swoim koncie zakazaną miłość i zerwane zaręczyny

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka